Devojčicu (14) nožem izbo 17 godina stariji nevenčani muž

Poziv Hitnoj pomoći stigao je iz kuće u Ulici Drvarske česme 21 u Višnjici. Zvala je majka devojčice. Povređena devojčica u momentu dolaska lekarske ekipe sedela je sa majkom na staroj fotelji ispred kuće. Na fotelji su, kao i na vratima oronule kuće sa razvaljenim i polupanim prozorima ostali tragovi krvi. Okolo je đubre, stare stvari skupljene sa deponije.

Napadač Sinaver, koji je pre dva meseca izašao iz zatvora, pokušao je da izbegne hapšenje. Kada je video šta je uradio, počeo je da beži u pravcu Višnjičke banje, ali je tu ubrzo i uhapšen. Za to vreme povređena devojčica je prebačena u Institut za majku i dete, gde su joj sanirane povrede.

"Ona je teško povređena, ali nije u životnoj opasnosti"
, kažu lekari Instituta.

Policijska patrola juče je Sinavera iz pritvora dovela na mesto zločina kako bi pokazao gde je bacio nož kojim je napao S.H. Posle pola sata potrage po šiblju, nož je nađen, a osumnjičeni je vraćen u pritvor.

Komšije iz ulice kažu da su za napad čuli tek ujutro na vestima. Hitnu pomoć i policiju koji su u ovu ulicu došli oko 1.45 sati posle ponoći nisu videli.

"Teška je to sudbina. S. H. je ovde rođena, živi sa majkom, a za Sinavera se udala pre dva meseca, kada je on izašao iz zatvora. Tu su i živeli, u njenoj kući, sa njenom majkom. On nije odavde, došao je iz okoline Požarevca i tu se uselio", priča prva komšinica.

Kaže i da su se, uprkos razlici u godinama, u početku lepo slagali, a da su onda počele svađe, ali ne tako drastične.

"U nedelju je trebalo sa njima da idemo na svadbu. Međutim, njena majka je pre nekoliko dana polomila ruku, tražila je da je vode u bolnicu, pa su njih dvoje odustali od odlaska na slavlje. Vratili smo se oko ponoći, kod njih je još bilo upaljeno svetlo, jedan naš drug je bio kod njih, videli smo njegov automobil u dvorištu. Šta se posle desilo, niko ne zna. Tek jutros smo videli policiju", priča komšinica.

Izvor: Blic

Pogledajte još