Polupana stakla na kolima Zvezdinih fudbalera, ubačeni šamponi!

ncident se desio tokom noći, a policija trenutno obavlja uviđaj. Automobili su bili parkirani nekoliko dana u zaštićenom i ograđenom prostoru ispred svlačionica i ulaza u tunel.

Po svemu sudeći ovo je reakcija navijača na otvoreno pismo fudbalera Crvene zvezde koji su se dan ranije požalili na status u klubu i između ostalog naveli da ponekad nemaju ni šampon.

"Nažalost, prvotimci Crvene zvezde su često bez osnovnih uslova za rad, počev od loših terena za trening, koji se ne održavaju jer nema para za servis mašina i nabavku goriva, pa do uslova u svlačionici kad često nema sredstava za kupovinu leda ili čak i šampona i sličnih potrepština. Dešava nam se da na gostovanjima manjim klubovima, nego što je Zvezda, uvidimo mnogo bolju organizaciju jer postoji sistem rada i funkcionisanja, što na Marakani nije slučaj", stoji u saopštenju fudbalera Crvene zvezde.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana reagovali su na pismo igrača nekoliko sati kasnije i istakli da su u njemu sadržani i istina i neistina, ali da se igrači nisu držali dogovora.

"Od njega (Milijaša) kao igrača koji je u klubu kapiten već više od godinu dana posebno je očekivano razumevanje jer najbolje zna koliko je situacija u kojoj se nalazimo zatečena iz prošlosti. Određeni dogovor je postignut i u vezi isplata zaostalih primanja i u vezi javne demonstracije nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan", navodi se u saopštenju kluba.

Izvor: B92

Pogledajte još