UMALO TUČA: Ivan nasrnuo na Vajsa zbog Suzane iz Borče!

Prvo je Ivan počeo da vređa Vajsa, a ovaj mu je odgovorio da će dobiti svoje napolju ako još jednom pomene njegovo ime. Krenuli su da se časte uvredama, a zbog ove pretnje Ivan je pobesneo na densera.

Ivan je izgubio kontrolu i krenuo je da se fizički obračuna, naročito kada je Vajs pomenuo izvesnu "Suzanu iz Borče" . Ivana je pogodilo što se pominju stvari iz privatnog života.

Noćas su farmeri pismom obavešteni da je Simonida Ačević prekršila naredbu zadruge da sve što su kupili u supermarketu tokom prošle nedelje moraju da zadrže za sebe i da ne smeju da dele. Zbog ovog kršenja naredbe naređeno je svim farmerima koji su dobili te nagrade da sve skupe i da to predaju na kapiji imanja. Međutim, neki su pokušali po koji keks i čokoladicu da sakriju sa strane i da sklone za sebe i pored naredbe.

Kasnije je stiglo još jedno pismo u kojem je zatraženo da se na trpezarijski sto stavi ne ono preostalo od nagrada, već da se iznese i sva hrana koja stoji po štekovima. Mnogi pismo nisu razumeli na pravi način i počeli su da ga tumače svako na svoj način. Zbog razlike u tumačenjima došlo je do sukoba između Ivana Marinkovića i densera Vajsa.

Kurir

Pogledajte još