Radonjić: Očekujem pobedu i punu Arenu!

"Svesni smo da je grupa jaka, nema rivala protiv koga je sigrna pobeda i ostali iz grupe treba tako da razmišljaju. O dometima je nerealno govoriti u ovom trenutku i treba da sačekamo da takmičenje krene. Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje i znamo da moramo da damo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat. Nadamo se punoj areni i verujemo da će nam to dati energije", rekao je Radonjić novinarima u Beogradskoj areni.

Crvena zvezda će u četvrtak u 19.00 u Beogradskoj areni dočekati Lokomotivu Kubanj iz Krasnodora u prvom kolu Grupe D Evrolige.

On je ocenio da je Lokomotiva izuzetno ambiciozna ekipa, kao i da na gostovanjima ume da igra na rezultat.

"Lokomotiva je prethodnih godina ulagala u svoje igrače, došli su na korak od CSKA iz Moskve, i to mnogo govori o njima. Izuzetno kvalitetan sastav, iskusan, zna da igra, pogotvo na rezultat, sto su pokazali i u ligi gde su startovali pobedama. Moramo tokom svih 40 minuta biti na nivou i konkurentni na terenu", rekao je Radonjić.

Šef stručnog štaba Zvezde kazao je da se nada će ekipa dobro odreagovati na promenu terena.

"Novi je tim i imamo mnogo novih nosećih igrača, imamo iskustva i mladosti, s obzirom da nam je prvi meč u areni treba da sačekamo reakciju ekipe, a ja se nadam najboljem. Ovde možemo da očekujemo da budemo još bolji nego u Pioniru", rekao je Radonjić.

On je rekao da je još uvek neizvesno da li će centar Raško Katić nastupiti protiv Lokomotive, ali da će svakako biti u protokolu za tu utakmicu.

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažić rekao je da cela ekipa "jedva čeka" početak utakmice i ocenio da je ključ za meč sa Lokomotivom odigrati čvrstu odbranu.

"Treniramo mnogo i jedva čekamo početak. Svi članovi tima su sada samo koncentrisani za početak Evrolige. Igrao sam dve godine u Evroligi, najvažnija je odbrana, tako da mi u četvrtak moramo da igramo dobru odbranu i u napadu da budemo opušteni",
rekao je Blažič.

Ekipa Lokomotive u Beograd će doputovati sutra uveče i neće odraditi trening u Beogradskoj areni.

Beta

Pogledajte još