Dnevni horoskop za 16. oktobar

Ovan

Ako ste u srećnoj vezi, nemojte započinjati razgovore o nečemu što partnera nervira, a ako sebe smatrate nedovoljno shvaćenim i voljenim, poverite svoje brige prijatelju.

Bik

Pokušavate da podelite brige s partnerom koje se tiču najverovatnije zajedničkog biznisa, ali on se drži na distanci i ne želi da ulazi u vaše probleme. Ostanite smireni.

Blizanci

Oni koji su u dužoj vezi ili braku pokušavaju da na što mirniji način reše problem koji se odnosi na nekretnine ili je finansijske prirode. Odličan dan da potražite posao.

Rak

Odličan dan za rešavanje zajedničkih finansijskih problema, naročito ako se radi o nekom zajedničkom poslu. Osećate se dobro u društvu osobe koja vam uvek da dobre savete.

Lav

Sada ste u fazi nekakve tajanstvenosti i morate biti što diskretniji u izražavanju svojih osećanja. Moguće da jedno od vas dvoje nije slobodno.

Devica

Očekujete poziv sa više strana i priželjkujete da se dogodi nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Verujete u mogućnost obnove veze s nekim koga niste zaboravili.

Vaga

Pokušavate da se ne nervirate zbog nečega što već dugo traje između vas i partnera. Istina je da nijedno od vas dvoje nije spremno da popusti. Finansije se popravljaju.

Škorpija

Sve što kažete izgleda da je pogrešno ili vam se čini da vas partner previše kritikuje. Iskogirujte nešto u svom ponašanju pre nego uđete u konflikt. Pojačana napetost.

Strelac

Trudite se da sačuvate naklonost nekog ko vam je drag i ako još uvek niste u vezi, potrudite se da ga nečim bar malo inspirišete da misli na vas. Odlično se osećate.

Jarac

Veoma ste romantični i trudite se da na najbolji mogući način prezentujete sebe u očima onih s kojima često flertujete. Moguća je veza s Lavom ili Škorpijom.

Vodolija

Nemojte u ljubavi isterivati pravdu, a možete tome biti skloni jer vam to neće donosi ni satisfakciju, niti bilo kakvu korist, naročito je vaš partner prilično buntovan.

Ribe

Pokušavate da gledate na probleme racionalno i da se previše ne opterećujete razmišljanjima o onome što se događalo između vas i nekog ko vam je dugo vremena bio drag.

Izvor: Kurir

Pogledajte još