Aleksandar Vulin član UO Vaterpolo saveza

Na današnjoj sednici predsednik VSS Zoran Babić predložio je pet članova, a zatim je preostalih pet predložio Igor Milojević iz Crvene zvezde. Takav objedinjeni predlog prihvaćen je jednoglasno, objavljeno je na sajtu VSS.

U Upravnom odboru su pored predsednika Zorana Babića i Aleksandar Vulin, ministar bez portfelja, Nikola Petrović iz Elektromreža Srbije, Zoran Milić, izvršni direktor u Lasti, profesor Ilija Samardžić, direktor Beogradskje poslovne škole i Zoran Bašanović, vlasnik Skaj plus Televizije i savetnik potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića za privredu.

Novi članovi Upravnog odbora su i Miloš Tomić, direktor Uprave carina, Branislav Malović, savetnik generalnog direktora JAT ervejza, Mihailo Jovanović, direktor direkcije za IT PTT Srbija, Dejan Stanojević, direktor Specijalne bolnice Merkur iz Vrnjačke banje i Goran Bojović, izvršni direktor boje i lakova Zvezda Helios.

Nakon toga je za predsednika Stručnog saveta izabran Anto Vasović, koji je bio i jedini kandidat pošto je Igor Milanović pre početka sednice pismenim putem obavetio predsednika Skupštine da odustaje od kandidature.

Pored njega u Stručnom savetu izabrani su Jugoslav Vasović (Radnički), Viktor Jelenić (Crvena zvezda), Miodrag Perišić (Beograd) i Mirko Bradajić (Partizan).

Beta

Pogledajte još