Bizarni beauty tretmani koje poznate ličnosti vole!

Ukoliko mislite da su skupi tretmani sve što mogu sebi da priušte - varate se! Holivudske zvezde vole da eksperimentišu sa veoma neobičnim, čak bizarnim, tretmanima. Šta god da govore, budite uvereni u to da i te kako brinu o izgledu, samo što neki od njih zaista preteruju.

Kim Kardašijan

Kim je jedna od poznatih ličnosti koja parolu "sve za lepotu" primenjuje od reči do reči. Koristi onaj tretman koji se popularno zove "krvava nega kože" ili "vampirski tretman". Primenjuje se tako što se od pacijenta uzme krv, a potom se ubrizga u lice.

Demi Mur

Glumica koristi pijavice i naglašava da obožava to jer joj pročiste krv, a čista krv je glavni preduslov za lepu kožu.

Dženifer Aniston i Riz Viterspun

Dve popularne glumice tvrde da se tajna lepote nalazi u hrani za bebe. One je redovno konzumiraju, a pored toga imaju i normalan obrok.
(old_image)
Slika: AP
Gvinet Paltrou

Ako ne možete da nađete dobru kremu za lice, pročitajte šta Gvinet radi! Koristi pomadu koja sadrži zmijski otrov. Smatra se da otrov u sebi sadrži supstancu koja je dobra protiv starenja kože i služi kao prevencija borama.

Dženifer Lopez

Pevačica uživa u prirodnim i organskim maskama za lice, pa koristi one od placente. Voli sve tretmane koji pothranjuju kožu gvožđem i proteinom.

Anđelina Džoli

Tajna njene lepote se krije u kavijaru. Ima problem sa strijama i uočljivim venama, a tvrdi da joj kavijar mnogo pomaže.

Kejt Hadson

Manje ekstremna Kejt Hadson koristi samo led ili veoma hladnu vodu. Dermatolozi tretman sa hladnom vodom preporučuju i tvrde da daje koži sjaj.

J.P.

Pogledajte još