Steve Stevens sa Gibonnijem u Kombank Areni!

Stevens je pravio muziku za filmove “Matrix Reloaded”, “Speed” i mnoge druge, a “Gremi” nagradu dobio je za čuvenu temu iz filma “Top Gun”. Povodom predstojećeg koncerta je izjavio: Veliki sam poštovalac muzike koju stvara Gibonni, stvarno se radujem što ću imati priliku da nastupam sa njim! Takođe, drago mi je što ću ponovo videti Beograd i uživati u njegovim čarima nekoliko dana".

Ranije je najavljeno da će kao gosti nastupiti harizmatični umetnik Damir Urban, čuveni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski, pevačica Maya Azucena i svetski cenjen Londonski Gospel Hor.

Ulazi u Kombank Arenu biće otvoreni od 19 h, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost. Preostale ulaznice zmogu da se nabave na prodajnim mestima i preko sajtova Gigs Tix i Eventim , kao i na blagajni i putem sajta Kombank Arene. Cene: 2490 dinara za parter, 3490 za Fan Pit, 3.690 za nivo 200 Premium, 2.990 za nivo 200, 2.490,00 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za Nivo 400 II kategorije i 9.990,00 za lože.

Pogledajte još