Na sajtu seks šopa besplatan savet za silovanje žena?

1

Seks šop "Srećni ljudi" pružio je u jednom od odgovora na pitanja i besplatan savet za silovanje žena!

Naime korisnik njihovih usluga, Nenad, postavio je pitanje „da li španska mušica ima miris i boju kad se sipa u piće, kao sto kazu za johambin da ima neki slatkast ukus i braon boju, tako da promeni boju i ukus pića u koje se sipa?“. A odgovor koji je dobio bio je više nego detaljan.

Na pitanje našeg novinara da li su svesni da pružili upustvo za silovanje, pošto je dobro poznato da se španska mušica koristi u te svrihe dobili smo odgovor i iz seks šopa: „To su potpune gluposti i primitivno razmišljanje. Taj preparat je na biljnoj bazi, i koristi se na zapadu kao afrodizijak već godinama.“

Ono što nisu prokomentarisali je zašto je Nenadu bitno da li ima ukus i miris ukoliko će ga koristiti za odnos sa partnerom ili partnerkom….

Španska mušica

Španska mušica je već vekovim jedan od najpoznatijih afrodizijaka. Pre pojave modernih droga za silovanje koristila se i u ove svrhe. Pri upotrebi ovog afrodizijaka bitno je biti veoma oprezan, jer unos velike količine može ostaviti trajne posledice na zdravlje.

1 komentar

  1. M L says

    Kupila sam špansku mušicu kod vas i popila, nije bilo reakcije. Pomislila sam da je problem u soku, pa sam je sledeći put poila sa vodom….ponovni izostanak bilo kakve reakcije u telu. Naredni put sam umesto 20 popila 40 kapi rastvorenih u vodi….i dalje se ništa nije dešavalo. Da kažem da imam savršen libido ali sam špansku mušicu želela da koristim kako bih ga pojačala u određenim situacijama. Najbolji afrodizjak je ipak muškarac koji vas pali. Tako da nisam sigurna da bi se moglo silovati uz špansku mušicu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.