Neverovatan video koji prikazuje kako će izgledati Sagrada Familia u Barseloni 2026. godine

0

Ukoliko vas zanima kako će izgledati Sagrada Familia kada gradnja bude završena i kako će izgledati proces gradnje po fazama, ovo je pravi video za vas.

Svi zaljubljenici u arhitekturu sigurno su čuli za katedralu Sagrada Familia koja je postala jedan od zaštitnih znakova Barselone. Delo čuvenog Gaudija nije završeno tokom njegovog života i gradi se već decenijama. Svi oni koji su posetili Barselonu i ovu građevinu sigurno su uživali sagledavajući sve detalje koji su implementirani. Ipak, verovatno su razne dizalice i građevinari mnogima zasmetali da užitak bude potpun.

Pored toga što i trenutno ova neverovatna građevina izgleda spektakularno, kada se završi imaće potpuno drugačije dimenzije i strukturu.

Da bi se predstavio finalni izgled katedrale koja bi trebala da bude završena 2026. godine napravljen je video koji je pred vama.

Video ne prikazuje samo finalni izgled, već i proces građenja po fazama. Fascinantno je videti rast ove građevine na ovaj način. Pogledajte i napišite nam vaše impresije.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.