Bosanski navijači pogrešili državu

Navijač fudbalske selekcije BiH, Haris Tresnjo, krenuo je sa grupom prijatelja na utakmicu, ali na njihovu žalost završili su u pogrešnoj državi. Haris koji je inače šumar iz Ovčara ispričao je šta se dogodilo:

"Ja i mojih nekoliko jarana smo krenuli na utakmicu da navijamo za Bosnu, ali umesto u Litvaniji mi smo završili u Letoniji. Zaj**ali smo se kad smo kupovali karte za put i nismo primietili da idemo u krivu državu. Kad smo stigli tamo, videli smo mi sve neka tišina, nema naših navijača nigde", počeo je priču nesrećni mladić.

"Pitali smo neke ljude na engleskom gde su svi i gde se igra fudbalska utakmica. Ispričali smo kako smo došli iz BiH da navijamo za naše, ali su nam se samo smejali i govorili da smo jako daleko od stadiona. Jedan mlađi momak nam je onda došao i objasnio kako smo u pogrešnoj državi i kako se ne igra u Letoniji nego u Litvaniji. Lutali smo još malo glavnim gradom da se uvjerimo", rekao je Haris.

Haris priznaje da nikad nije razlikovao te 2 zemlje - Litvaniju i Letoniju i kako su bili ljuti na dugara koji im je kupio karte. Ali ipak, na kraju su se dobro proveli i u Letoniji. Pronašli su kafić koji je prenosio utakmicu Bosne i Hercegovine i Litvanije i uz puno tamošnjeg piva proslavili uspeh BiH reprezentacije.

"Ovu glupost pamtim sigurno do kraja života.", završio je Haris.

Izvor: rts.rs

Pogledajte još