Stojanović: Moramo da pobedimo Novi Pazar

"Nema prevelike filozofije, moramo da dobijemo utakmicu za koju smo se spremali 14 dana. Moramo da odgovorimo na pritisak. Naša energija usmerena je na pobedu, a koliko sam mogao da primetim, igrači su motivisani poslednjih dana", rekao je Stojanović na konferenciji za medije na stadionu Marakana.

Na pitanje novinara da li je posle incidenta sa polupanim staklima na automobilima igrača imao sastanak sa Upravom kluba, Stojanović je rekao:
"Koliko znam niko iz Uprave nije pričao sa igračima. Komunikacija između nas postoji, ali ni ja nisam imao sastanak sa čelnicima kluba. Najbitinije je da se skoncentrišemo na dešavanja na terenu".

Trener Zvezde prokomentarisao je narednog rivala crveno-belih ekipu Novog Pazara.
"Radi se o kompaktnoj ekipi, a njaveća snaga im je kolektiv. Mnogo trče, ali igramo kod kuće i ova tri boda nam znače kao da igramo za titulu", istakao je Stojanović.

On je dodao da je Novak Martinović povređen, dok je Luka Mulunović neizvestan za meč zbog problema sa Ahilovom tetivom.

Napadač Filip Kasalica naglasio je da mu je drago zbog podrške navijača koju su fudbaleri dobili sinoć na košarkaškoj utakmici Evrolige između Crvene zvezde i Lokomotive u Beogradskoj Areni.
"Čeka nas teška utakmica, ali nadam se da ćemo kroz maksimalno angažovanje doći do pobede. Bili smo na košarkaškoj utakmici i dobili smo jasnu poruku navijača da žele titulu. Drago nam je zbog aplauza. Vidim da je ekipa motivisana i evidentno je da ovi rezultati nisu merilo kvaliteta koji posedujemo", rekao je Kasalica.

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se sutra od 18 sati na stadionu Marakana.

Pogledajte još