TAJNI ZADATAK: Ko sve ulazi na "Farmu"?

0

Šta zajedničko imaju Nada Đukić Blondi, Bane Đokić, Vesna Vukelić Vendi, Mina Milenković, Borivoje Kandić, Aleksandar Marinković Japa, Suzana Mančić, Bora Drljača, Radomir Počuča, Dalibor Mitrović i Bojan Tomović?

Nada Đukić, poznatija kao Blondi, navodno je trebala da uđe na Farmu sa tajnim zadatkom da simpatiše Edina, kako bi ga razdvojila od Jelene J. Bane Đokić, kao bivši partner Jelene Jovanović, trebao je zajedno sa Blondi da stigne na imanje, a zadatak bi mu bio da proba da vrati staru ljubav.

Vesna Vukelić Vendi je trabala da uđe u rijaliti kako bi „spustila na zemlju“ Jelenu Golubović, s obzirom da su njih dve nekada imale oštru raspravu u jednoj emisiji. Mina Milenković je takođe najavljivana kao novi farmer, kao i Aleksandar Marinkovi Japa (još jedan bivši dečko Jelene J.), Bojan Tomović, Dalibor Mitrović (rođak Željka Mitrovića) Suzana Mančić i mnogi drugi…

Eto, to im je zajedničko, ali do titule farmera još nisu došli.

Gotovo svakodnevno se pojavi vest da će imanje u Lisoviću biti bogatije za nekog novog učesnika, a do toga često i ne dođe. Kako bi rijaliti bio što zanimljiviji gledaocima, te osobe uglavnom imaju neki tajni zadatak, koji često zvuči nerealno. Mnogo imena je provučeno kroz naslov „novi farmer“, a da nikada nismo imali priliku da te ljude i ugledamo tamo.

Da li te informacije potiču od gledalaca i fanova koji na ovaj način predlažu produkciji zanimljive ideje, pa se nadaju da, ukoliko nečije ime privuče pažnju javnosti, zadruga će tu osobu i ubaciti? Ili te informacije dolaze direktno od ljudi koji bi voleli da se za njih samo čuje, pa idu na sistem „ako prođe- prođe“? Šta god da je, o njima se pisalo bar jedan dan.

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.