TUŽBE, IMITACIJE I FALŠEVI: Nova ujdurma oko JK!

0

Pevačica se drži svoje odluke o medijskoj ćutnji i zimskom comeback-u ali to ne utiče na prašinu koja se i dalje diže oko nje. Kada ona ćuti, progovore kolege i tako u krug.

Jelena Karleuša je, uprkos zvaničnoj odluci da se do Nove godine, povuče iz javnosti, i dalje u centru tabloidnih zapleta. Naime, pevačica je podnela tri nove tužbe protiv Ivana Ivanovića i Seke Aleksić zbog, kako stoji u saopštenju njenog PR tima – „kontinuiranih napada i uvreda“.

Ovo je inače 47.tužba protiv voditelja Prve koji je, kao stalni član žirija u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“, imao da prokomentariše transformaciju Snežane Babić Sneki u Jelenu Karleušu a mediji su već preneli da je izjavio: „Sneki, bolja si od JK!“,

Aca Lukas je u konkurentskom talent šou programu jednu takmičarsku počastio ocenom da „falšira kao Karleuša“ uprkos tome što mu je Jelena svojevremeno bila gost na koncertu. To samo otvara pitanje – Da li je Aca tada, namerno, svoju publiku izložio falševima?

I Seka Aleksić će se treći put naći na sudu zbog uvreda na račun lika, dela i porodice Jelene Karleuše – navodi se u saopštenju tima.

Bilo kako bilo, JK se drži svoje odluke o medijskoj ćutnji i zimskom comeback-u ali to ne utiče na prašinu koja se i dalje diže oko nje. Kada ona ćuti, progovore kolege i tako u krug.

Ostaje da vidimo da li će se ona večeras izjasniti o tome kako ju je Sneki predstavila na sceni kao što je to povodom prošle epizode učinila nezadovoljna Slađana Milošević?

M.Š

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.