Tuča učenika u Pančevu: Povređen u zakazanom obračunu

Majka povređenog učenika L. C. navodi da je njen sin slučajna žrtva obračuna srednjoškolaca, a prebijanje je prijavila policiji.

- Napalo ga je desetak učenika iz Mašinske škole. On ne zna ko su napadači. Postoje bezbednosne kamere oko škole pa ćemo videti ko su napadači - navodi majka L. S.

Istraga policije i tužilaštva pokazaće šta se dogodilo između učenika Tehničke i Mašinske škole, a povređenom učeniku lekari su utvrdili da ima dva oštećena zuba, kontuziju glave i povrede na leđima.

Za sada policija zna da su se iz Mašinske škole, koju od Tehničke deli samo ulica, spremali učenici da krenu u obračun i pokušaće da identifikuju izgrednike. S druge strane, direktor Mašinske škole Milorad Ilić navodi da još nije dobio informaciju od školskog policajca o zakazanoj tuči i prebijanju učenika susedne Tehničke škole.

I direktorka Tehničke škole Snežana Popov je kazala da nije bila uključena u čitav slučaj, a da je sa policijom koja je dva puta bila u školi, razgovarao njen zamenik, sa kojim će pričati u ponedeljak.

Pančevka L.S., majka povređenog dečaka, navodi da ima informacije da je u obračunu još jedan srednjoškolac dobio batine, koje su lekari okarakterisali kao lake. Kako navode u policiji, prekjučerašnja zakazana tuča učenika Tehničke i Mašinske škole nije prva. I ranije su srednjoškolci zakazivali tuče u kojima nije bilo teško povređenih učenika.

 Izvor: Blic

Pogledajte još