Rašović: Maksimalno smo iskoristili promašaje Jagodine

"Želeli smo pobedu, dobro smo se spremali, dobro nam je došla reprezentativna pauza. Najbitnje je da smo pobedili i prekinuli niz od dve utakmice bez pobede, vidi se pomak, bilo je još šansi. Utakmica je mogla da ode u drugom smeru da Stojković nije obranio penal. Maksimalno smo iskoristili promašeni penal Jagodine, postigli smo golove na vreme", rekao je Rašović posle utakmice za televiziju Arenasport.

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da je njegova ekipa "surovo" kažnjena zbog promašenog penala, posle čega je pala u igri.

"Kazna je bila surova posle promašenog penala, bili smo blizu da postignemo pogodak protiv Partizana i utakmicu uvedemo u druge tokove. Nismo smeli da dozvolimo da taj promašaj utiče na nas. Partizan je velika ekipa i odmah je znao da nas kazni i na taj način utakmicu usmeri na pobedu", rekao je Dodić.

"Drugi gol je sve rešio, krenuli smo na sve ili ništa, ništa nismo dobili. Kontrolisali smo prvo poluvreme, ali dogodio nam se nedopustiv pad posle penala i u drugom poluvremenu. Partizan je zasluženo pobedio", dodao je on.

Jagodina osam utakmica nije postigla gol protiv Partizana.

"Tradicija je i ovoga puta bila jača, želeli smo da je prekinemo, ali Jagodina će morati da sačeka sledeću priliku da na svom stadionu pobedi Partizan", rekao je Dodić.

Beta

Pogledajte još