Uhapšena voditeljka Olja Crnogorac!

0

Voditeljka je, naime, noćas zaustavljena Slaviji jer je vozila brže nego što je propisano ili bezbedno, a onda je nastao još veći haos. Olja je opalila paljbu po organima reda i svađala se sa njima koliko je grlo nosi!

Nakon Danijele Vranić, Ane Nikolić i Romane Panić koje su uhapšene i privedene zbog vožnje u alkoholisanom stanju i voditeljka Olja Crnogorac pridružila se čuvenoj trojki prestupnica

Naime, ona je u ranim jutarnjim satima u nedelju ujutro u saobraćajnoj rutinskoj kontroli zaustavljena na Slaviji gde je utvrđeno da je premašila dozvoljeni minimum alkohola u krvi, pa je lišena slobode, saznaje “Alo” od izvora koji se zatekao na licu mesta.

– U toku prošle noći saobraćajna policija zaustavila je Olju Crnogorac kojoj je na licu mestao urađen alko test , I koji je pokazao da voditeljka ima 1,69 promila alkohola u krvi, kaže naš izvor sa lica mesta i dodaje:

– Odmah posle toga patrola je voditeljku odvezla i u policijsku stanicu PO Mirijevo, a njen automobil ispred stanice milicije dovezao je pauk. Pevačica je zadržana u pritvoru do daljnjeg.

Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.