BANE IMA DOKAZ: Posedujem intimni video sa Jelenom!

0

Oko Jelene se situacija opasno komplikuje. Bane je otkrio čime raspolaže.

Bane Đokić tvrdi da je on pravi dečko Jelene Jovanović, farmerke kojoj je zagorčano učešće u rijalitiju ulaskom Aleksandra Marinkovića Japija, koji tvrdi da je sa pevačicom bio u vezi godinu dana pre nego što se upustila u romantičnu vezu na imanju sa Edinom Škorićem. Đokić je optužio Japija da je lažov i da on sa Jelenom nije imao nikakvu vezu sem poslovne saradnje.

Naime, Japa je ušao na imanje kao dečko Jelene Jovanović, rekavši da nikada nije čuo za Baneta Đokića i da je on Indijanac.

„Aleksandar Marković Japa, koji je ušao kao dečko Jelene Jovanović, nepristojan je, ološ i lažljivac. On je dobio je šansu da uđe na Farmu na kontu Jelene i mog imena. Blati je u javnosti, kaže da sam Indijanac. Tužiću ga za klevetu. Ko je on da tako priča o njoj“, rekao je Đokić.

Bane Đokić, prema nekim pričama, trebalo bi da čak i uđe na imanje u Lisoviće.
„Videćemo kad odem tamo i kad Jelena čuje kako Tuta Muta priča o njoj. Ja sam njen dečko i mogu da dokažem i pustim video moj i Jelenin u javnosti gde smo intimni, ali nisam takav čovek“, rekao je Bane.

Kada je reč o Edinu i Jeleni i njihovom odnosu na Farmi, Đokić smatra da je to samo igra.

„To je samo igra koju podržavam, ali odlično znam koga Jelena voli i šta ima između nas“, rekao je Bane.
Podsetimo, Japa je pre ulaska na imanje u Lisoviće rekao da su njih dvoje prijatelji baš kao što su ona i Edin, ali da je počeo da sumnja u to prijateljstvo.

„Nijednom me nije pomenula, a trebalo je da uđemo kao par. Malo je čudno. Bilo smo nerazdvojni godinu dana“, rekao je Japa, a onda odgovorio voditeljki da on nikada nije čuo za Baneta Đokića i nazvao ga Indijancem.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.