Mikročip implanti postaju obaveza u Americi, a zatim i u celom svetu (VIDEO)

Mikročip ili biometrijska lična karta će sadržati predajnik koji će omogućiti “nekome” da prati lične podatke pomoću elektronske baze podataka. Kako objašnjavaju to je drugačije rečeno, nacionalna lična karta pod drugim imenom.

Javnosti je objašnjena neophodnost čipovanja kao mera za kontrolu medicinske nege. Nema sumnje da će uz veliku medijsku kampanju ovo biti sprovedeno.

Da je čipovanje neophodno objašnjava se mnogim argumentima ali je među njima i jedan pomalo rasistički koji objašnjava da je neophodna konrola građana čipovanjem i zbog navodno velikog broja imigranata koji ugrožavaju interese države.

Ovakav vid kontrole građana najviše popularišu sada u Arizoni.

Još bivši predsednik Ronald Regan je odbio čipovanje i često je nazivao “Mark of the beast” ili “žig zveri”.

Grupe i pojedinci koji se bave ovom temom smatraju da je Bildberg grupa naredila čipovanje cele američke populacije a onda i sveta.

Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti koji poziva na uvođenje mikročip implantata je usvojen a cilj je da svaka beba rođena u SAD dobije mikročip na rođenju.

Neki izvori tvrde da ova ideja nije potekla od Obame već je plan nastao pre više decenija od strane uprave bivšeg predsednika Džordža Buša. Nova čip tehnologija je toliko napredna da zvuči kao naučna fantastika, usavršena je i lako primenjiva.

Činjenica je međutim, da bez obzira na implante koji će se primenjivati kao obaveza u narednim godinama, već sada se vrši kontrola stanovništva preko RF čipova u raznim vidovima.

Naprimer, od pre nekoliko godina svi mobilni telefoni imaju ugrađenu opciju da iako su ugašeni mogu se uključiti daljinski i prisluškivati a da to njegov vlasnik ne zna. Ta opcija je moguća čak i ako se izvadi baterija iz telefona. Čim ste kupili telefon, Vi ste se praktično čipovali i bez ugrađivanja mikročipa u Vaše telo.

U mnogim delovima sveta, učenici nose mikročipove kao bezbednosno osiguranje od otmica. To je prvi put uvedeno pre nekoliko godina u Teksasu. U međuvremenu su te mere osiguranja počele da primenjuju i druge države van SAD.

U samom Teksasu je započeta inicijativa da se deca i omladina čipuju ugrađivanjem mikročipa pod kožu kako bi policija imala kontrolu u slučaju otmice.

Strah od otmica dece pojačan je posle užasne sudbine tri otete devojke koje je Ariel Kastro iz Klivlenda u državi Ohajo učinio pre 12 godina.

On je oteo tri devojke koje je držao u lancima i silovao više od 10 godina.

Takve i slične sudbine koje su u SAD dosta česte, idu na ruku zagovornicima čipovanja cele nacije. Oni tvrde da Kastro ne bi mogao učiniti zločin da su devojke bile čipovane.

Ne treba uopšte sumnjati da će se taj trend čipovanja proširiti na ceo svet, jer takvih groznih sudbina ima svuda.

Zagovornici obaveznog čipovanja podsećaju da bi nasilno drogiranje devojaka, njihove otmice i prisiljavanje na prostituciju, moglo biti sprečeno ukoliko bi bili čipovani.

Protivnici čipovanja ističu u prvi plan lične slobode i samostalno odlučivanje.

Moramo se setiti da smo imali nezadovoljstvo i proteste prilikom uvođenja čipovanih ličnih karata, ali je danas situacija takva da ih skoro ceo svet ima.

Moramo takođe znati da je svaki mikročip, ugrađen bilo gde, u ličnu kartu, vozačku dozvolu, platnu karticu ili zdravstvenu knjižicu, podložan kontroli.

Mikročipovanje pod kožu šake, ramena ili stomaka, samo je dodatna mera za one koji ništa od čipovanih dokumenta nemaju, a takvih je veoma malo.

Izvor: vestinet.rs

Pogledajte još