Bežeći kolima diler namerno pregazio policajca

0

Goran Đorđević (1969), policajac interventne brigade Policijske stanice u Bujanovcu, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, prebačen je večeras oko 19,00 časova u niški Klinički centar.

Na Đorđevića je večeras oko 18,30 časova, u policijskoj poteri, kod benzinske pumpe na sporednom putu Bujanovac-Trnovac, naleteo vozač crnog „audija“ bujanovačkih registarskih oznaka, udario ga, a potom pobegao.

Prema izvorima bliskim policiji, interventna patrola u kojoj je bio teško povređeni Đorđević, imala je nalog da zaustavi crni „audi“ i zapleni drogu koja je bila kod vozača automobila.

Pošto je shvatio da mi je policija na tragu i da je u klopci, vozač „audija“ je pritisnuo gas, udario Đorđevića i pobegao prema Velikom Trnovcu.

Teško povređeni Đorđević je prebačen na hirurško odeljenje vranjskog Zdravstvenog centra, a odatle hitno na odeljenje neurohirurgije niškog kliničkog centra.

Policija u Bujanovcu intenzivno traga za vozačem „audija“ koji je, prema nepotvrđenim informacijama iz sela Veliki Trnovac.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.