NIZAK UDARAC: Kakvo iznenađenje produkcija sprema Ekremu?

Naime, ona je odlučila da prihvati ponudu vlasnika ružičašte televizije Željka Mitrovića da se pojavi na imanju u Lisoviću, a kako saznaje „Alo!“ od izvora bliskog produkciji, presudno je bilo to što je u medijima videla eksplicitne scene iz muževljevog pornića, pa je rešena da mu ne dopusti da tako nešto ponovi.

Da Jevriću nije ni na kraj pameti da će njegova Igbala uskoro da bude u Lisoviću, najbolje govori podatak da je pre samo dva dana pričao farmerima kako ga žena sigurno svakodnevno gleda i da će biti uz njega do finala

- Moja Igbala sigurno non-stop prati šta radim i verujem da će do finala da bude kod televizora i posmatra me - pričao je Jevrić, a onda po običaju pozdravljao svoju dragu i četiri sina. Verujemo da će njeno pojavljivanje poremetiti ponašanje i priču internet zvezde jer je poznato da u njenom prisustvu Jevrić ne sme da bude „slobodan“ sa ostalim ženama.

- Igbala je i ranije dobijala ponude da se priključi suprugu u rijalitiju, ali je to uvek odbijala jer ne želi da se medijski eksponira, a nije htela ni da napušta Ameriku. Međutim, kada je Ekrem pre nekoliko nedelja doputovao u Srbiju da bi ušao na farmu, sa njim je došla i Igbala. Ovo je njena prva poseta ovim prostorima posle 28 godina. Kako sada može da prati „Farmu“, ona ima uvid u sva dešavanja na imanju, a kada je Ekrem kolabirao od alkohola, i to prvo veče po ulasku, ona se zabrinula za njegovo zdravlje. No, tada nije donela odluku da uđe, već je presudan bio pornić - otkriva za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Jevrićima.

- Kada je pre nekoliko dana pušten u cirkulaciju Ekremov porno-film, mediji su to preneli, pa je tako i Igbala konačno imala priliku da vidi eksplicitne scene koje je snimio njen suprug. Shvatila je da on, kada god je bez njenog nadzora, radi razne stvari koje brukaju nju i decu. Odlučila je da uradi sve što može da to spreči, pa će tako uskoro doći i pridružiti mu se na farmi - otkriva
Alo

Pogledajte još