Bili Tornton: Za razvod sa Anđelinom sam samo ja kriv!

0

Anđelina i Bili bili su u braku od 2000. do 2003. godine i bilo je teško održavati vezu zbog stalne razdvojenosti i ljubomore izazvane odsustvom glumice.

Bili Bob Tornton je za magazin „The Sun“ rekao kako je teško kada ste stalno odvojeni od svoje žene i daleko od svoje kuće.

„Kada ste glumac, bilo kakav film da snimate, bićete odvojeni od porodice minimum šest meseci“, rekao je glumac i naveo jedan primer iz života kada je snimao film „Monster’s Ball“ u kojem glumi eksplicitne scene sa glumicom Hale Beri:

„Na snimanju filma sa Hale Beri, jednom od najseksepilnijih žena na svetu, glumili smo vrlo eksplicitne scene. Taj dan sam se čuo sa svojom suprugom i ona me je pitala šta sam radio? Ja sam joj rekao:’ O, radio sam scene seksa sa Hale’, a ona me pita da li sam je stvarno dodirivao. Pa, naravno da jesam,takva je scena“, objasnio je glumac.

Glumac Bili Bob Tornton konačno je progovorio o braku sa Anđelinom Džoli, ali i o razlogu njihovog rastanka, rekavši kako je to samo njegova krivica budući da je mislio kako nije dovoljno dobar za nju. Sve to je bilo izazvano njegovom velikom nesigurnošću u sebe.

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.