Povređeni policajac u komi i na aparatima za disanje

0

Policajac koji je povređen u Bujanovcu hirurški je zbrinut u niškom Kliničkom centru i sada je stabilniji, ali je njegovo zdravstveno stanje i dalje teško.

Direktor niške Klinike za neurohirurgiju prof. dr Nebojša Stojanović rekao je da je G.Đ. u komi i na aparatu za disanje. On je rekao da je pacijent hirurški najpre zbrinut zbog teških povreda grudnog koša, a zatim je operisan i na neurohirurgiji.

Povređenog policajca danas će u 14 h posetiti direktor Policije Srbije Milorad Veljović.

Policajac G.Đ. primljen je u niški Urgentni centar sinoć oko 20 sati, sa teškim povredama grudnog koša i glave, opasnim po život.

Kako su javili beogradski elektronski mediji, policajac interventne brigade Policijske stanice u Bujanovcu povređen je sinoć oko 18.30 sati, u policijskoj poteri, kod benzinske pumpe na sporednom putu Bujanovac-Trnovac, kada je na njega naleteo vozač crnog „audija“ bujanovačkih registarskih oznaka, udario ga, a potom pobegao prema Velikom Trnovcu.

Interventna patrola u kojoj je bio teško povređeni policajac imala je nalog da zaustavi crni „audi“, jer se, prema saznanjima policije, u njemu nalazi droga.

Izvor: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.