AMERIČKI PAR: Plavi Anđeo je naš, Marija se zove Lisa

0

Američki par Džeremi Irvin (31) i Debora Bredli (30), roditelji Lise, koja je u oktobru 2011. nestala iz njihovog doma u Kanzas Sitiju, kontaktirali su s grčkim vlastima jer postoji mnogo sličnosti između devojčice iz romskog naselja u Grčkoj i slike umetnika koja prikazuje kako bi njihova Lisa izgledala danas.

Njihov advokat je potvrdio medijima da nadležni u Grčkoj još razmatraju mogućnost da je reč o istoj devojčici, a s obzirom na to da se sad smatra da Marija ima pet ili šest godina, možda će se odbaciti mogućnost da je reč o Lisi, koja bi trebalo da ima četiri godine.

Podsetimo, humaniratna organizacija „Dečji osmeh“ saopštila je da je primila više od 5.000 telefonskih poziva iz Grčke i inostranstva, od juče, kada je prihvatila misterioznu plavokosu devojčicu, pronađenu u romskom naselju u centralnoj Grčkoj, u porodici koja nije njena.

Od kada su mediji, koji su devojčicu nazvali „plavi anđeo„, objavili priču o maloj Mariji, na hiljade ljudi javlja se organizaciji „Dečji osmeh„, neki samo da pokažu saosećanje, a neki da ponude pomoć u istrazi i pronalaženju njenih roditelja.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.