Kvalitet i odgovornost: Novi Jaffa ukusi za novo doba

Sve one koji vole zdravu ishranu obradovaće tri nova O’Cake ukusa (šljiva, badem i komadići čokolade). Potpuno novi O’Cake Optimo i Aktiv proizvodi su izrađeni u novom jedinstvenom

Jaffa brine o svojim sugrađanima u Crvenki
Da je društveno-odgovorno preduzeće koje brine o svojim sugrađanima u Crvenki i trudi se da im poboljša kvalitet života, sa fokusom na dobrobit dece i omladine kao i razvoj lokalne zajednice u kojoj posluje, kompanija biskvita Jaffa je još jednom potvrdila donacijom za obnovu trga i šetališta u ovom mestu. Tim povodom, predstavnici kompanije Jaffa i Mesne zajednice Crvenka u utorak, 22.10.2013. godine, potpisali su Protokol o donacijii dela sredstava za rekonstrukciju centralnog Trga i pešačke zone u Crvenki. Projekat je vredan više od 25 miliona dinara i biće realizovan u prvoj polovini naredne godine. Protokol su potpisali direktorka korporativnih komunikacija Jaffe, Bojana Damjanović, i Predsednik Saveta MZ Crvenka, Dragan Pavićević, koji se u ime građana zahvalio i izrazio nadu da će i druge kompanije slediti Jaffu.
Jaffa je prošlog meseca pomogla i otvaranje prve i jedine dečije igraonice Jaffa Mini Jungle u centru Crvenke, tako da najmlađi sugrađani imaju priliku da svoje rođendane proslave sa svojim vršnjacima u novom prostoru prilagođenom dečijem uživanju i zabavi.

obliku i po unapređenoj recepturi. Kako bi odgovorili potrebama savremenog, ali zdravog načina života, obogaćeni su vlaknima i proteinima i čine savršen deo izbalansirane ishrane cele porodice.

Ljubitelje čokolade naročito će obradovati novi Munchmallow Choco ukus koji pored jedinstvenog penastog užitka donosi i osnovu dopunjenu komadićima vrhunske čokolade. Fanovi ovog slatkiša pored standardnog Munchmallow i Kokos ukusa, od ove jeseni mogu slatko, a lako da uživaju u ovoj inovativnoj čokoladnoj kombinaciji.
Fabrika biskvita Jaffa iz Crvenke ima poslovnu tradiciju dužu od 35 godina. Dugi niz godina brendovi kompanije Jaffa Crvenka predstavljaju sinonim kvaliteta i dobrog ukusa.

Jaffa je jedan od najznačajnijih brendova u prehrambenoj industriji ovoga dela Evrope, a prisutna je na svim tržištima u Adriatic regiji“, rekao je novinarima Aleksandar Poznanić, direktor marketinga, dodavši da su oni jedna od prvih fabrika u regionu u čijoj proizvodnji se poštuju najzahtevnije sanitarne, higijenske i tehnološke procedure koje podrazumeva sertifikat HACCP. Pored sistema HACCP i ISO 9001 (od strane Quality Austria), proizvodi fabrike imaju i Halal sertifikat a od septembra 2013.godine fabrika se moze pohvaliti i FSSC 22000 sertifikatom.

(old_image)

Da li ste znali da…
- dnevno se razbije 65.000 jaja za pravljenje jaffa biskvita, odnosno svake sekunde jedno jaje;
- dnevno se napravi million i 450 hiljada keksića jaffe;
- u jednoj smeni napravi se toliko mančmeloua da bi, kad bi se naređali jedan na drugi, bili visine Monteveresta;
- dnevno se proizvede osam tona čokoladne mase I isto toliko voćnog želea za pravljenje jaffe;
- u ovoj fabrici godišnje se proizvede od devet do 12 hiljada tona konditorskih proizvoda;

Ovog leta u fabriku u Crvenki iz Švajcarske je stigla nova pakerica Jaffa biskvita vredna više od milion evra. Linija će pored proširenja kapaciteta doneti potrošačima još bolje zaštićen i upakovan omiljeni slatkiš. Naravno, ne menjamo recepturu I kvalitet samog keksa“ , istakao je Poznanić. U modernizaciju fabrike je od privatizacije do danas investirano više od 30 miliona evra, izgrađena je nova proizvodna hala ukupne površine 12.000 kvadrtnih metara, u kojoj su montirane tri najsavremenije linije za proizvodnju konditorskih proizvoda.

(old_image)

Tim koji stoji iza najjačeg srpskog brenda u region naglasio je da se fabrika osavremenjuje idući u korak s vremenom, ali da se drže tradicionalnih proverenih recepata koji garantuju vrhunski kvalitet i najavili još novih atraktivnih ukusa u budućnosti. Naravno, prema želji svojih potrošača.

J.R.N.

Pogledajte još