Mačeta ubija

Podsticaj za „Mačeta ubija“ nastao je čak pre nego što je prvi deo stigao u bioskope. Kada je Rodrigez završavao film „Mačeta“, pomislio je da nedostaje još nešto. On objašnjava: „Mačeta se odvezao sa Džesikom Albom i to je bio lep kraj. Tada sam odlučio da stavim naslove za dva lažna nastavka, samo da bi publika pomislila da ti nastavci zaista dolaze. Ti naslovi su bili - Mačeta ubija i Mačeta ubija ponovo.“

U filmu “Mačeta ubija”, Deni Trejo se vraća kao bivši federalni agent koga angažuje predsednik SAD u misiji koja bi bila nemoguća za svakog smrtnika. On mora da zaustavi ludog revolucionara i ekscentričnog milijardera, trgovca oružjem koji je skovao plan da proširi rat i anarhiju širom planete. Mačeta će dospeti čak i u kosmos.

Impresivan glumački ansambl u filmu „Mačeta ubija“ uključuje povratk starih članova – Deni Trejo, Džesika Alba, Mišel Rodrigez, Elise i Elektra Avelan i Tom Savini, kao i impresivan novi ansambl – Mel Gibson, Demijan Bicir, Sofija Vergara, Amber Heard, Kjuba Guding Jr, Valt Gogins, Antonio Banderas, Čarli Šin, Vilijam Sadler, Aleksa Vega i Lejdi Gaga.

Mačeta ubija će nagraditi ogromnu legiju fanova koji su otkrili film u bioskopu, home videu ili kablu i koji su želeli nastavak, ali i novu publiku koju će privući izgled i osećaj visokobudžetnog akcionog filma. Mačeta ubija ima mnogo više akcionih i futurističkih elemenata koji će ih uzbuditi i iznenaditi. Prišao sam ovom ostvarenju kao visokobudžetnom filmu i upotrebio ekipu Troublemaker-a na način kao za Sin City i Predators. Ovaj film ima potpuno drugačiji izgled i osećaj od prvog filma. On napušta izgled originala i koristi estetiku velikog akcionog filma uz korišćenje tehnologije i tehnika snimanja koje koristim radeći moje velike filmove što će proširiti obim i veličinu ove priče“, kaže Rodrigez.

Pogledajte još