Love District: Poznati svi izvođači trećeg nastavka najveće šarene žurke u Srbiji

Legenda minhenske scene, Jerome Isma-Ae je nemački progresive house di-džej i producent, koji će srpskoj publici predstaviti futuristički zvuk kojim je dobio svetsku slavu. Najnoviji projekat „Smile when you kill me“, doneo mu je turneju širom sveta, a njegova energija obećava najluđu noć u Beogradu.

Pravo sa Ibice dolazi i Lea Dobričić, harizmatična devojka koja je u finalu jednog od najpoznatijih di-džej takmičenja, osvojila prvo mesto među izvođačima iz čak 17 svetskih zemalja. Nastup na Love Districtu će biti njeno prvo pojavljivanje pred domaćom publikom posle tri meseca di-džej rezidenture u prestižnom klubu Privilege.

Specifičan koncept, koji osim odlične zabave ima i jedinstvenu scenografiju i ovog puta zasijaće u raznim bojama i pozitivnoj energiji, a organizatori podsećaju posetioce da dođu obučeni u šarene odevne kombinacije i zajedno slave ljubav.

Ulaznice po ceni od 899 dinara dostupne su u pretprodaji u svim poslovnicama Eventima, kao i u agenciji Jungle Tribe u Beogradu. Na dan festivala karte će koštati 1200 dinara.

Pogledajte još