Prepoznajete li ga: Traži se muškarac osumnjičen za silovanje

Kriminalistička policija traga za muškarcem sa fotografije, zbog sumnje da je učinio krivično delo silovanja, saopštila je u sredu Policijska uprava u Novom sadu.

Za sada nepoznatog muškarca zbog silovanja je, saznajemo nezvanično, prijavila dvadesetčetvorogdišnja devojka iz Novog Sada. Pretpostavlja se da je starosti oko 35 godina, a devojku je napastvovao u ranim jutarnjim satima, u jednoj ulici u širem centru Novog Sada. Te večeri su se videli prvi put.

(old_image)

Žrtva silovanja je te večeri bila sa drugaricama u jednom kafiću u centru. U jednom trenutku im je prišao nepoznati i pridružio se. Posle izvesnog vremena grupa devojaka je izašla iz kafića, nameravajući da odu u drugi lokal.

Na putu do te kafane nepoznati je devojku napao. Ona se opirala, ali ju je nekoliko puta udario i naneo povrede. Zatim je pobegao.

Ona je otišla kući, a zatim je prijavila policiji da je silovana. Pronađen je i snimak sa jedne od kamera video nadzora, na kojem je devojka prepoznala napasnika.

Policija poziva građane koji mogu da pomognu u identifikaciji i pronalasku osumnjičenog da se jave, pozivom na broj trelefona: 064 892 4159.

Izvor: Novosti

Pogledajte još