Kako da podmladite grudi?

0

Nedavno sprovedeno istraživanje je pokazalo da grudi stare tri puta brže od ostatka tela. Međutim , to ne znači da se protiv toga ne možemo boriti. Sledeći saveti vam mogu pomoći u borbi da vaše grudi, kao i ostatak tela graciozno ostare.

1. Kreme i losioni

Koža oko grudi je tanka, često izložena sunčevim zracima i njoj se ne posvećuje toliko pažnje kada je nega u pitanju. Kupite neku kremu ili losion koju biste mazali i vodili više računa o grudima. Takođe se potrudite da unosite dosta vitamina C (dličan je sastojak za dekolte jer stvara kolagen ), B3 i A (dobar je za štetna dejstva sunca)

2. Položaj spavanja

Položaj spavanja može biti uzrok stvaranja bora na grudima. Ležanje na bokovima može da stvori vertikalne linije na dekolteu, naročito kod žena koje imaju veće grudi. Spavanje na leđima će pomoći u borbi protiv stvaranja bora, međutim, niko ne može da celu noć prespava na leđima, a da se nijednom ne okrene na bok.

3. Skakanje

Problem kod grudi je da iako podležu istim uzrocima starenja kao i ostatak tela, to su zapravo dve težine koje pridržava samo koža. Gravitacija može dosta uticati na dekolte, naročito kada ste napolju. Istraživanje jednog Univerziteta je dokazalo da čak i kada normalno hodate, grudi se pomeraju do trideset i tri odsto od svog normalnog položaja. Kada trčite, logično je da se pomeraju još više. Zato je veoma važno da nosite odgovarajući brus, naročito kada vežbate.

4. Nehiruški zahvati

Ne morate nužno ići pod skalpel kako biste podmladili ili učvrstili svoje grudi. Mnogi tretmani koji su se pokazali uspešnim u podmlađivanju lica, su efikasni i za grudi. Laserski tretman je dobra opcija za uklanjanje mrlja nastalih usled sunčanja, a i hemijski piling je dobar. Jedan od najnovijih tretmana je prikupljanje sala od pacijenta, naročito sa stomaka ili zadnjice i razlaganje na sitne čestice koji se potom ubrizgavaju u lice ili dekolte.


B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.