VELIKA TUGA, NEMA VIŠE DŽINA DŽORDŽA: Uginuo najveći pas na svetu! (VIDEO)

0

Džorž je uginuo samo mesec dana nakon što je napunio osam godina. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici “velikog Džordža” objavljeno je da je najveći pas napustio ovaj svet okružen porodicom i ljudima koji su ga voleli.

Cenimo ljubav i podršku koju ste pružali našem Džordžu. Nastavićemo da poštujemo njegov duh kroz humanitarna dela – objavila je porodica sa kojom je Džorž proveo ceo svoj život.

Džorž je bio visok neverovatnih metar i devet centimetara i težak oko 110 kilograma. Imao je svoje verne pratioce na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter, a gostovao je čak i kod Opre.ski Džordž – život sa najvećim psom na svetu”.

Mogao je da pojede i do 50 kilograma hrane, a porodica Naser sa kojom je živeo u Arizoni uživala je u njegovom društvu. Najveći pas na svetu bi provodio svoje dane spavajući na posebnom krevetu, lajući i jedući svoju omiljenu hranu – piletinu sa pirinčem.

Džordž je postao deo porodice Naser još kao štene, a Dejv Naser je prošle godine objavio i knjigu “Džinovski Džordž – život sa najvećim psom na svetu”.


Ostavite komentar

Your email address will not be published.