Progutao kesice sa heroinom, prebačen na VMA

Muškarac iz Požarevca koji je proguta dve kesecie heroina i prebačen na Vojnomedicinsku akademiju nije životno ugrožen, rečeno je danas Tanjugu na VMA.

"Pacijent je medicinski zbrinut i nije životno ugrožen", navode na VMA.

Pozarevacka policija saopštila je prethodno da je, tokom pretresa automobila, vozač S.I. (34) progutao dve kesice sa heroinom i potom prebačen zbog detoksikacije na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu.

Policija je na putu Požarevac - Malo Crniće, u blizini sela Toponica, 20. oktobra zaustavila "hondu" kojim je upravljao S. I. i potom u autu pronašla jednu kesicu heroina.

Dok je trajalo pretraživanje vozila, vozač je progutao dve kesice sa heroinom, zbog čega je intervenisala Hitna pomoć, navodi se u saopštenju. S. I. prebačen je u požarevačku Opštu bolnicu, a potom zbog detoksikacije na VMA u Beogradu.

Protiv S.I. podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija sumnja da je S.I. kupio drogu od S. A. (30) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlaćena proizvodnja i stavljanje u promet opojih droga.

Pretresom zlatare u kojoj S. A. radi, policija je "zaplenila tablete koje se nalaze na spisku opojnih droga, više korišćenih špriceva kao i kašičicu sa tragovima gareži".


Beta

Pogledajte još