LUKAS ODBIO DA SUDI: Nije želeo da gleda kako ga Šašić imitira!

Iako godinama pokušavaju da se ignorišu i izbegavaju, publika je mogla imati priliku da na malim ekranima gleda kako Aca Lukas ocenjuje umeće Željka Šašića u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, međutim, to se neće desiti jer je Vuksanović odbio ovu ponudu. Kako “Alo!” saznaje, Šašić u ovom

Kako nije uspela da ubede Acu Lukasa da bude jedan od žirija u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, produkcija je uspela da nađe zamenu, te će na njegovom mestu sedeti Savo Milošević. - Onog trenutka kada je Lukas odbio da učestvuje u ovoj emisiji, produkcija je odmah počela da razmišlja ko bi mogao da ga zameni. Palo im je na pamet da pozovu Savu Miloševića, koji je jako zanimljiv publici, a on je odmah prihvatio da bude član žirija u emisiji koja će na programu biti za koju nedelju - izjavio je za list Alo blizak produkciji.

televizijskom formatu treba da imitira upravo svog rivala, ali kada su mu ponudili da bude u žiriju, Lukas je u sekundi odbio da ispred sebe gleda bivšeg muža svoje supruge Sonje.

- Iz produkcije ovog televizijskog formata kontaktirali su Sa Acom Lukasom kako bi mu ponudili da bude jedan od članova žirija, međutim, kada je čuo da je jedan od učesnika Željko Šašić, on je odmah odbio ponudu. Već po predstavljanju ponude, Lukas je rekao: “Ne pada mi na pamet da to radim”. Inače, Željko u toj epizodi treba da imitira baš Lukasa i, koliko znam, on oko toga nije pravio problem. Ideja je bila da u žiriju bude neko koga će imitirati, baš kako je bio slučaj i sa Severinom i Draganom Mirković.

Međutim, njihova ideja je odmah propala, jer Lukas nije želeo ni da čuje o učešću u ovom formatu - izjavio je za “Alo!” izvor blizak produkciji.

U nameri da saznamo tačan razlog zbog kog je odbio da učestvuje u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, kontaktirali smo sa Lukasom, koji je bio kratak.

- Nije tačno, nisu me zvali - bilo je sve što je Vuksanović rekao, a i na Televiziji “Prva” su nam saopštili da nisu kontaktirali sa pevačem.

- Nismo mi zvali Lukasa, imamo novog gosta u žiriju - bilo je sve što nam je saopšteno u PR službi ove televizije.

Alo

Pogledajte još