Zvezde tužila Partizan zbog Miljenovića

"Iz zvezde je juče stigla nova žalba BAT-u za neisplaćenu treću ratu Miljenovića, koja iznosi oko 30.000, 40.000 evra, a oni sa raznoraznim kamatama traže oko 150.000 evra, što za nas nije nimalo lako da platimo. Mi smo limitirani našim finansijama", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare pred meč sa Nanterom u Evroligi.

Miljenović je 2011. godine iz FMP-a prešao u Partizan i prema tada važećim propisima crno-beli su morali da plate 150.000 evra obeštećenje klubu iz Železnika. Partizan je uplatio pola sume, a zbog kamata dug je veći od 100.000 evra.

Zvezda je tužbu podnela BAT-u obzirom da je u međuvremenu došlo do saradnje crveno-belih i FMP-a, odnosno klub iz Železnika koristi ime i grb Crvene zvezde od avgusta 2011. godine.

Na pitanje novinara da li će Partizan dovesti možda još neko pojačanje s obzirom na zdravstveni bilten i povredu Davisa Betansa, Vujošević je naveo da to nije moguće.

"Ja sam zahvalan svima koji pokušavaju da pomognu ali, ovo je situacija u kojoj ne možemo da dovedemo još jednog igrača, jer time mi mogli da uništimo hemiju ekipe. Igrači ne primaju redovne plate,
mi se trudimo da ovi koji su tu primaju plate, a ako bi doveli još jednog kojem će morati da se plaća mogli bismo da napravimo problem",
kazao je Vujošević.

Beta

Pogledajte još