Saveti jedne gejše: Oborite svog muškarca sa nogu

0

Kakva je situacija danas ni jedna žena ne može sa sigurnošću tvrditi da će sa svojim muškarcem ostati do kraja života. Kako vas partner ne bi ostavio zbog neke mlađe, zgodnije ili bogatije morate postići da se on stalno oseća kao pravi muškarac.

Pronašli smo za vas nekoliko saveta koje koriste gejše kako bi svog muškarca oborile sa nogu, ali ga i zadržale uz sebe, pa ih pročitajte u nastavku članka.

1. Idući put kada doživite orgazam, obavezno mu udelite kompliment i recite kako je on zaslužan za to. On će se osećati kao da je na sedmom nebu.

2. On treba da se oseća kao junak, a to ćete najlakše postići tako što ćete kada on učini nešto dobro za vas, dati mu doznanja da je uradio nešto dobro.

3. Pronađite mesto u spavaćoj sobi koje ćete posvetiti samo njemu i njegovoj muškosti. Taj deo možete ukrasiti njegovim golišavim fotografijama i na taj način mu dati do znanja da vam je još uvek privlačan. Naravno tu mogu da se nađu i pesme posvećene njemu, mirisne sveće i još neke sitnice koje vas vežu.

4. Ponekad dopustimo da nam druge stvari u životu preuzmu kontrolu nad nama. To su obično deca, posao, porodica, roditelji, prijatelji i ostali. Međutim, vi ste te koje u svakom trenutku trebate staviti svoga muža na prvo mesto i on vam bez obzira na sve treba da bude prioritet.

Izvor: Ženskikutak

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.