Motociklista teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u Kragujevcu

U Kragujevcu su protekle noći lekari imali 21 terensku intervenciju, najčešće zbog srčanih bolesnika. U Novom Sadu protekle noći jednu bickliskinju je udario automobil i polomio joj nogu, te je prevezena u Urgentni centar.

Kako je agenciji Beta rečeno u novosadskoj Hitnoj pomoći, noć između četvrtka i petka je protekla uobičajeno i lekari su imali 21 internveciju.

U Nišu su lekari imali 90 izlazaka na teren, uglavnom zbog hroničnih bolesnika i psihijatrijskih pacijenata. U Borskoj ulici u Nišu automobil je udario ženu koja je prevezena u Neurohirurgiju Kliničkog centra.

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene.

Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 21.50 časova u Mirijevskom bulevaru, rekla je , izjavila je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

"Vozač, muškarac star 46 godina, zadobio je povredu temenog dela glave i prevezen je u Urgentni centar, a 22- godišnji muškarac zadobio je prelom butne kosti i prevezen je u Institut za ortopediju na Banjicu", kazala je dr Macura.

Muškarac, motociklista star 31 godinu je u sudaru motocikla i kamiona oko 20.15 časova u Sarajevskoj ulici zadobio povredu noge, a prevezen je u Institut za ortopediju, istakla je portparol Hitne pomoći.

Dr Macura je rekla da je Hitnoj pomoći javljeno da se saobraćajni udes dogodio i oko 20.50 časova na Novom novosadskom autoputu, ali da lekari po dolasku na lice mesta nisu zatekli vozilo sa povređenim osobama..

Izvor: Beta

Pogledajte još