NEMA PARA: Tori Speling nije kupila tašnu tri godine

Zvezda velikog broja filmova i serija, Tori Speling, priznala je da ima finansijske probleme već dugi niz godina. Kada je bila mlađa imala je i više nego što joj je bilo dovoljno, pa joj sada oskudica teško pada jer ne može sebi da priušti ono što je mogla ranije.

Primorana je da sebe uveri u to da novac nije najvažnija stvar na svetu. Trudi se da sve što ima da svojoj deci. Tori i njen suprug, Din Mekdermot, imaju četvoro dece, Lajama (6), Stelu (5), Heti (2) i Fina (14 meseci).

U intervjuu za magazin “People“ rekla je: “Nisam kupila tašnu već tri godine. I to je u redu. Setim se one devojke koja je kupovala Gucci u dvadesetim godinama i sada ne mogu čak ni da se uporedim sa njom. Ne mogu da verujem da sam ikada mislila da je to ono što je važno.“

Za to što je navikla da ne razmišlja o novcu krivi oca, televizijskog producenta Arona Spelinga, koji je izgubio život 2006. godine.

- “Nije neobično to što imam novčane probleme. Živela sam onako kako svi sanjaju da žive. Bila sam neverovatno imućna i nisam znala za druge mogućnosti. Pokušavam da se prilagodim jednostavnijem načinu života i da se odreknem luksuza. Tu je, naravno, problem sa kupovinom. Kupujem deci neverovatne količine odeće i igračaka“, rekla je Tori.

J.P.

Pogledajte još