Kejt Midlton ostavila prinčeve odmah posle krštenja!

Samo dan nakon krštenja njenog sina, Kejt je bila počasni gost večere u Kensington palati, na kojoj se prikupljao novac za pomoć centrima za lečenje bolesti zavisnosti.

Interesovanje javnosti za trećeg naslednika britanskog trona ne jenjava, pa je Kejt odmah po dolasku rekla da je malog princa ostavila da čvrsto spava i da je dečak tokom krštenja bio jako dobar. Vojvotkinja od Kembridža nije morala dugo da putuje da bi prisustvovala gala večeri u organizaciji ženskog dobrotvornog udruženja, budući da sa svojom porodicom živi u Kensington palati.

Predsednica ovog udruženja filantropkinja, Amanda Pulinger u ime prisutnih zahvalila je Kejt što im se pridružila. Počastvovani smo što je na našoj londonskoj gala večeri, još jednom sa nama vojvotkinja od Kembridža, za koju je ovo jedno od prvih javnih pojavljivanja nakon rođenja njenog sina. Pomoć zavisnicima je bitno pitanje i zaista sam oduševljena što je ovo veče ostvarilo ovakav uspeh- rekla je ona.

Elegatan svetao ansambl Aleksandra Mekvina, koji je vojvotkinja odabrala za krštenje svog prvenca, zamenila je tamno teget svilenom haljinom svoje omiljene dizajnerke Džejn Pekam, u kojoj je izgledala besprekorno. Elegantan izgled Kejt je dopunila stilizovanom puštenom kosom, koja je njen zaštitni znak.

Izvor: Alo

Pogledajte još