8 imaginarnih likova sa kojima bi se žene rado zabavljale

1.Tom iz filma "500 Days Of Summer"

Posle uloge u filmu “500 Days of Summer” veliko je pitanje da li je mržnja prema mladoj glumici Zoe Dešanel osnovana na realnim činjenicama ili na osnovu ljubomore, odnosno činjenice da je u filmu zavodi mladi holivudski glumac Džozef Gordon Levit.

2. Aladin

(old_image)

Sigurno se svi sećate Aladina iz čuvenog istoimenog Diznijevog crtaća. Osim što bi vam ispunio svaku želju. Aladin je snalažljiv, ali i pažljiv momak, što je svakako na ceni kod žena.

3. Ejdan iz serije "Seks i grad"

(old_image)

Jednom rečju savršen muškarac! On nije samo lep, već i osećajan, talentovan, brižljiv i nežan.

4. Noa iz filma "The Notebook"

(old_image)

Prototip savršenstva. Noa ne samo što je živeo za svoju dragu, sagradio kuću za nju već je i bio spreman na svaku žrtvu samo da bi bio sa svojom voljenom.

5. Gospodin Darsi "Gordost i predrasude"

(old_image)

Još jedan savršen muški lik koji je zbog prave ljubavi spreman da promeni sve.

6. Đorđe iz filma "Đorđe iz Džungle"

(old_image)

Osim dobrote i požrtvovnosti koju ovaj lik poseduje, Brendonovi trbušnjaci su potpuno neodoljivi i sigurno svakoj dami oduzimaju dah. Ako ništa drugo složićete se da je ovo jedan od najseksepilnijih Tarzana.

7. Ron Visli iz Hari Potera

(old_image)

Ovaj lik zaslužuje da uđe na ovu listu ako ne zbog izgleda, onda zbog svog zaštitničkog stava koji ima prema Hermioni.

8. Zver u crtanom filmu "Lepotica i Zver"

(old_image)

Okrutan, sebičan i zastrašujući lik, jednom rečju prava zver, ali samo na prvu loptu, samo pred nepoznatim ljudima. Zver je spremna da pomeri kule i gradove ne bi li njegova draga spoznala njegovo pravo "ja". Baš kao i u ovom crtanom filmu, svaka žena potajno čezne za nekim ko je spreman da se baš zbog nje promeni iz korena i pokaže sebi i njoj da ljubav nema granice i da leči sve.

Izvor: Kurir

Pogledajte još