Za ponedeljak, 6. jul 2009.

0

BEOGRAD, 6. jula 2009. (Beta) – Naslovne strane beogradskih listova danas su posvećene ekonomskoj krizi i viznoj liberalizaciji sa EU.

BEOGRAD, 6. jula 2009. (Beta) – Naslovne strane beogradskih listova danas su posvećene ekonomskoj krizi i viznoj liberalizaciji sa EU.

ALO – „Laušević će robijati sa Legijom“, list pise o izručenju glumca Žarka Lauševića u Srbiju. „Arapske diplomate na meti otmičara!“, o skandalu na Univerzijadi.

BLIC – „Tadić može da pomiluje Lauševića“, izveštaj o glumcu koji treba da bude deportovan iz SAD. Izjava ministra policije Ivice Dačića naslovljena je sa „DS je naš dugoročni partner“. O najavi gradnje mosta Zemun-Borča list piše pod naslovom „Kredit od Kine već u septembru“.

BORBA – O odbrani od poplava – „Država nema para za odbranu od poplava“. „Za odlaganje realizacije nekih planova premijeru kriva svetska ekonomska kriza“, pise list. „Šestoro mrtvih u tri saobraćajne nesreće“, o saobraćajnim nesrećama.

VEČERNJE NOVOSTI – List iz Vlade Srbije saznaje da „Nema novih nameta“, a tekst o proizvodnji Fijata naslovljen je „Fijat ubrzava“. Saobraćajnim nesrećama posvećen je naslov „Osam smrti u pet sudara“.

GLAS JAVNOSTI – „Opštinski čelnici prevarili radnike“, o pretnjama radnika iz Kuršumlije radikalizacijom protesta. „Narkomane nema ko da leči“, piše list.

DANAS – „Predlog ne mora biti prihvaćen“, izveštaj je o viznoj liberalizaciji, a „Ujedinjeni front (ne)moguć“, naslov je o najavljenim protestima sindikata. O visokom predstavniku EU Havijeru Solani list piše pod naslovom „Smiren i zadovoljan“.

KURIR – Pod naslovom „Mlada trofrtaljka“, o angažmanu ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića u muzici. „Prodaje se B92!“, piše list.

POLITIKA – „Umnožavanje desničarskih grupa“, naslov je posvećen pojavi u Srbiji, a intervju sa Nobelovcem Džozefom Stiglicom naslovljen je „Najgore je prošlo, ali svetska ekonomija ostaje slaba“. O odluci Ministarstva finansija list piše pod naslovom „Odzvonilo telefonskim kvizovima“.

PRES – „Lauševića izručuju za 15 dana?!“, o slavnom glumcu. „Srbi se tuširaju manje od tri puta nedeljno!“, piše list.

PRIVREDNI PREGLED – „Sledi još jedan rebalans budžeta“, izjava je premijera Srbije Mirka Cvetkovića. „Dvadesetogodišnji rat srpskih malinara“, o raspravama malinara i hladnjačara.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.