Verovali ili ne, žene žele jednostavne stvari

Ovo je spisak 10 jednostavnih stvari koje žene žele. Ovde nećete videti dijamantsko prstenje, automobile, kuće, odeću. Iako mnoge žene žele luksuzne stvari, sve može da se svede na neku od tačaka sa ove liste.

1.Poštovanje

Kroz svoje akcije joj pokažite da cenite njeno mišljenje, karijeru, interese, prijatelje, telo i um. Ne morate da se slažete sa svime što kaže i uradi, ali pokušajte da ispoštujete njeno mišljenje kao vredan doprinos. Pratite zlatno pravilo i tretirajte je onako kako biste želeli da ona tretira vas. Budite iskreni, fer, ljubazni i obzirni.

2.Seks

Da, one vole seks. Ali upamtite da u spavaćoj sobi nije bitno samo da se što pre stigne do cilja, već i put kojim ćete dotle stići. Usporite, i ona će vam biti zahvalna na tome. Zapamtite takođe da mali nežni dodiri, nalik masaži, neverovatno prijaju kao i da nikad ne može biti previše masaža. A vole i da im se češka glava, pomalo kao mačke.,

3.Romantiku

Još jedno veče na kauču uz brzu hranu i kablovsku? Samo zato što ne izlazite, ne znači da ne možete da budete romantični. Upalite nekoliko sveća i vidite kuda će vas veče odvesti. Tretirajte je kao svoju devojku čak i nakon što vam postane žena. Večeri za izlaske, povatavanje u kolima, ljubljenje kao kad ste tek počeli da izlazite- to susve stvari koje su učinile da se ona zaljubi u vas i to što živite zajedno ne treba da vas spreči da i dalje budete čovek u kog se zaljubila. Donesite kući cveće i bez razloga, ne skup buket, čak i onaj kupljen kod starice na ćošku će biti dovoljan da se ona osmehne.

4.Vreme

Ona razume da se veze ne sastoje od ruža i vina, ali, ako samo nađete vremena da budete sa njom i ponašate se kao da vam je ona najbitnija stvar na svetu govori o vašoj ljubavi bolje nego bilo koji skupi poklon ili prelepo pismo. Ovo podrazumeva i da pomognete po kući. Realnost 21.og veka je da oba partnera verovatno rade. Ako se desi da stignete kući pre nje, usisajte dnevnu sobu, ili stavite veš na pranje, nije teško, a ona će se sigurno zahvaliti kad se vrati sa posla.

5.Večeru

Od kućne vrste. Ne morate da budete sjajni kuvari, ne morate ni jaje da umete da skuvate. Ali, ako je nakon dugog dana na poslu dočekate na vratima sa pomfritom, ili viršlama (štagod ste sposobni da spremite), pašće u nesvest. To znači da ste mislili na nju tokom čitavog tog haotičnog dana.

6.Komunikaciju

Žene su vokalna bića. Znaju da ih volite, ali im prija da vas čuju kako to izgovarate. Takođe umeju da budu veoma nesigurne. Volele bi da nisu, ali, realnost je takva, da često primećuju mane, a zaboravljaju kako lepe oči imaju. Recite im kad mislite da su seksi, lepe, pomaže im da se osećaju dobro. Plus, kad se osećaju seksi, veće su šanse da će se ponašaju seksi. Reči pažnje takođe znače – primetite da je očistila kadu, recite da je sjajan obrok koji je spremila (čak i ako je zagoreo i zamrznut u isto vreme). Ne morate da preterujete, samo joj dajte do znanja da primećujete trud koji ulaže i da ga cenite.

7.Doslednost

Ovo ne znači da budete dosadni i predvidivi. Znači da treba da bude svesna da ćete joj dati svu ljubav i podršku koji su joj potrebni. Samo znanje da u vezu ulažete svoj trud i energiju će učiniti da se ona oseća bezbedno.

8.Angažovanje

Mentalne vrste. Ne morate da volite sve što ona voli (to bi moglo da bude zabrinjavajuće) , ali pomoglo bi ako pokažete zanimanje za njene strasti, bilo da su vezane za karijeru, sport ili hobi. To mnogo znači. Slušajte kad vam govori. Ne priča da bi slušala zvuk svog glasa, želi da se poveže sa vama. Ovo takođe znači obraćanje pažnje na male stvari, bilo da je to ime prijateljicinog muža ili činjenica da ona mrzi Žikinu dinastiju, značiće joj.

9.Humor i smernost

Ova dva idu ruku pod ruku. To ne znači da treba da se stalno šalite i pričate viceve, samo da umete da nasmejete i sebi ponekad. Muškarci koji sebe shvataju previše ozbiljno umeju da svima spuste raspoloženje i budu užasno naporni.

10.Izazov

Ali, ne od one vrste koja od veze pravi projekat, nego od one dobre vrste, koja nas iznenađuje, motiviše da radimo, postignemo, budemo ono što želimo. Studije pokazuju da partneri koji guraju jedno drugo da ispune ciljeve – tj ne podržavaju loše navike i lenjost – su srećniji nego oni koji ne očekuju jedno od drugog mnogo.

Pogledajte još