Šta muškarci najčešće kriju na Facebooku ?!

Internet je mesto na kojem svako može da bude ono što želi, čak i ako to nema apsolutno nikakve veze sa stvarnim stanjem. Muškarci tako vrlo često lažu na Fejsbuku, a ovo su najčešće stvari oko kojih nisu iskreni.

Status veze

Ako je sakriven, znači da postoji mogućnost da nešto mulja. Muškarci u vezi nemaju problema sa stavljanjem takvog statusa, dok će prevaranti pronaći način da stvore privid slobode, iako su možda već godinama zauzeti.

Godine

Žene nisu jedine koje lažu o godinama - to rade i muškarci, ali iz drugih razloga i često u drugom smeru. Dok će većina žena spustiti brojku, muškarci će ju malo povećati, kako bi dobili na ozbiljnosti.

Posao

Preduzetnik? Menadžer? Biznismen? Sve su ovo odlični nazivi za poslove koji se baš i ne mogu definisati. Tu su naravno i freelanceri, odnosi s javnošću u firmi koja ostaje neimenovana, predsednik zadruge itd… Muškarci nekada kriju svoj poslovni status, pa nije čudno ako naletite na tipa koji deli letke, a pod rubriku posao stavlja stručnjak za marketing.

Hobi

Svi ga imamo, ali kada je reč o muškarcu koji pokušava da impresionira ženu, on ih ima više nego što možemo da zamislimo. Od tenisa i uobičajenih sportova, do sportskog ribolova, muškarci će često lagati kada je reč o načinu na koji provode slobodno vreme.

Finansijski status

Novac je nevažan pametnim ženama, ali muškarci to nekada ne shvataju, pa nije retkost videti profilnu sliku na kojoj junak priče stoji pokraj nečijeg auta i glumi da je njegov. Lažni životni stil privući će pogrešne žene, a ni one neće ostati jednom kada shvate da je sve samo dobro izrežirana gluma.

Izvor: index.hr, B92

Pogledajte još