Bošković: Zaslužena pobeda Slovenije, mnogo smo grešili!

0

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bosković rekao je posle poraza od Slovenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine da su rivalke zasluženo slavile u ovom meču.

„Zaslužena pobeda Slovenije. U prvom poluvremenu imali smo dosta promašaja, što kasnije nismo uspeli da popravimo. Utakmica koja je pokazala da mora mnogo bolje da se igra i da se pokaže na terenu, bez obzira ko bio protivnik“, rekao je Bošković posle meča.

Srbija je danas u Ljubljani poražena od Slovenije sa 26:31 u drugom kolu kvalfikacija Grupe pet za EP u Mađarskoj i Hrvatskoj 2014. godine.

Srpska rukometašica Andrea Lekić kazala je da ovaj poraz timu treba da bude „velika opomena“, kao i da igra u odbrani nije bila na nivou sa prethodnog Evropskog prvenstva.

„Moramo mnogo bolje da se pokažemo, da popravimo stvari na kojima smo grešili, kako bismo dosta ozbiljnije sačekali Svetsko prvenstvo i protivnike. Golmanka reprezentacije Slovenije bila je zaista izvanredna. Nismo došli do pobede, nadam se da se ovakva utakmica neće ponoviti i učinićemo sve da popravimo igru“, rekla je Lekićeva.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.