Katić: Ne smemo da potcenimo Solnok

"Utakmica je veoma važna za nas. Za nama je duel sa Makabijem u Evroligi i naporan povratak iz Tel Aviva, ali siguran sam da su svi igrači veoma motivisani da pružimo još jednu dobru partiju i zabeležimo pobedu. Ni po koju cenu ne smemo da potcenimo Solnok. Oni su ekipa koja mnogo bolje igra kod kuće, ali mi ih poštujemo", rekao je Katić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde igraju sutra od 20.30 u hali Pionir protiv Solnoka, utakmicu petog kola u Jadranskoj ligi. Zvezda je do sada ostvarila skor od tri pobede i jednog poraza, dok mađarski tim ima po dve pobede i poraza.

"Važno je da od početka utakmice nametnemo naš ritam, da tokom svih 40 minuta držimo potreban nivo agresivnosti u odbrani i sprovedemo sve ono što uvežbavamo na treningu. Prilično ih dobro poznajem i neće biti nekih tajni. Veoma su uigrani, imaju praktično identičan tim kao i prošle sezone, pa moramo da budemo maksimalno angažovani", dodao je Katić.

Katić je zbog problema sa povredom propustio utakmice sa Igokeom i Radničkim.

"Povreda je na mene ostavila velikog traga, još nisam u pravom ritmu. Međutim, treniram jako kao i obično i pokušavam da se kroz dobar trening vratim u formu. Nadam se da ću, kako vreme bude odmicalo, igrati sve bolje i da ću na pravi način pomoći timu da beleži dobre rezultate", rekao je Katić.

Beta

Pogledajte još