PROSIDBA NA FARMI: Verili se Čupo i Jelena (VIDEO)

Čupo Kalač se glasovima publike sinoć vratio u popularni rijaliti, i to u velikom stilu! Ne samo što će nastaviti bitku na imanju u Lisoviću već je sinoć zaprosio rediteljku Jelenu Golubović! On je svojoj izabranici odmah po ulasku gurnuo u ruke cveće i kutijicu u obliku srca, u koju ona nije zavirila. Posle poljubaca sa Jelenom, Čupo se ispozdravljao sa svim farmerima i nazdravio njima i svom povratku. - Nedostajala si mi - pala je Jelena Čupu u zagrljaj.

- Puno sam te se uželeo. Nedostajala si mi. Da li bi mi bila verna do kraja rijalitija - hteo je da bude siguran pevač u Jeleninu ljubav.

- Naravno, pa na šta bi to ličilo. I da je ušao Antonio Banderas - rekla je Jelena. - Hteo sam da kupim veliko srce, ali je bolje bude veličina mog srca - rekao je Čupo. - Ja i Jeca idemo u Brazil. Ti si moja Dajana. Ti si Ledi Di. A ti ćeš da naslediš Dajanu. Bićeš ambansadorka Srbije - rekao je Čupo. Kalač je prethodno u studiju otkrio da je pripremio specijalno iznenađenje za Jelenu. Pre ulaska na imanje rekao je da se pokajao što se loše poneo prema rediteljki, kao i da je shvatio da je voli.

- Ovo je verenički prsten, ukoliko se vratim, ja ću je zaprositi - rekao je Čupo pre nego što je saznao da se vraća na imanje i dodao:

- Pogrešio sam, bio sam ljut možda na neke druge farmere, a prebacio sam to na nju. Čupo je ispričao da je posetio Jeleninu baku i majku:

- Bio sam kod njih, izvinio sam se što sam bio vulgaran i one su mi oprostile.

Izvor: Alo

Pogledajte još