UVRNUTO: Tajno ponašanje holivudskih zvezda

Radar Online je sastavio listu nekoliko dobro čuvanih tajni popularnih ličnosti koje su postale javna stvar nakon što ih otkrili njihovi pomoćnici.

Frenk Sinatra

Džordž Džejkobs, batler Frenka Sinatre, morao je svakodnevno da stavlja tupe na proćelavi deo Sinatrine glave.

Naomi Kembel

Bivša pomoćnica manekenke Naomi Kembel tvrdi kako je Naomi ulazila u hotelsku sobu tek nakon što je izvršen jedan njen hir. Naime, 25 sveća s mirisom ljiljana moralo je biti postavljeno na određena mesta u hotelskoj sobi; pet je uvek moralo da bude u kupatilu, i po deset u spavaćoj i dnevnoj sobi.

Lejdi Gaga

Sudski spor između Dženifer O'Nil i njene bivše šefice Lejdi Gage već mesecima prate brojni mediji. U Dženiferinom svedočenju stoji: "Bila sam pored nje gotovo 24 sata dnevno, sedam dana nedeljno. To uključuje i spavanje pored nje jer ona ne želi da spava sama".

(old_image)

Slika: AP

Lidija Vitlok

Bivša pomoćnica slavnih Lidija Vitlok pisala je u svojoj knjizi o čudnim prohtevima svojim bivših poslodavaca. Tako je jednom imala šefa kojem je batler u hotelsku sobu doneo ručak koji je uključivao maslac. Problem je nastao zato jer je maslac bio prevruć, stoga je Vitlok od tog dana nadalje morala pred njim prstima da stisne maslac kako bi se on uverio da ponovo nije došlo do iste greške.

Lidija Vitlok takođe je jednom morala dve subote zaredom (a to su joj bili inače neradni dani) da dođe u stan svog poslodavca u sedam sati ujutro kako bi sačakala majstora koji treba da instalira televizor. Njenom poslodavcu se, naravno, nije ostajalo kod kuće u subotu zbog toga.

Razgovor s mačkama

Anonimna pomoćnica tvrdi kako je, radeći za jednog izvršnog producenta, morala da razgovara s njegovim mačkama, a zatim njemu da podnese izveštaj o tome kako je koja mačka reagovala na razgovor.

Lilit Markus

Spisateljica Lilit Markus sačuvala je mejl jednog od poznatih holivudskih menadžera u kojem joj on nalaže da mu pronađe budilnik čije je zvono "više umirujuće" od ove koju trenutno ima, te ju je terao da sazna jesu li peciva koja sadrže vodu iz Los Anđelesa drugačija od ostalih.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još