STROGI ŽELJKO: Čestitam ti, ni jedan ton nisi pogodio! Ali ni jedan!

Večeras na TV "Pink" počinje emitovanje najvećeg pevačkog šou programa na svetu. "X Faktor" je potukao po gledanosti svoje prethodnike "Idol" i "Star academy", a nakon prikazivanja u preko 40 zemalja sveta stiže i u Srbiju i region.

Naime, sem naše zemlje u ovom šou programu učestvovaće i takmičari iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Pobednika očekuje nagrada u vrednosti od 200.000 evra. Biće mu obezbeđena turneja, izdanje za City records i "Sony music", dva video spota, PR podrška TV "Pink", kao i automobil MINI Coooper Coupe i novčana nagrada od Master Carda.

Drugoplasirani dobija novčanu nagradu od Rajfajzen banke, a onaj ko osvoji treće mesto dobija paket Samsungovih uredjaja. "Sony music" i "City records" imaće mogućnost da izaberu još takmičara kojima će graditi karijeru.

Svakako jedan od najvećih mamaca jesu članovi žirija koji po prvi put postaju i mentori izabranim takmičarima, te sami moraju da biraju koga će isključiti iz takmičenja, što nije ni malo prijatno. Uz Zdravka Čolića najveća domaća pop zvezda Željko Joksimović pokazaće da nije tako blag kao u svojim pesmama, dok ćete kod Emine Jahović uočiti strogost koju do sada niste imali priliku da primetite. Kristina Kovač i Kiki Lesendrić su još strožiji od njih dvoje, te će samo najbolji kandidati proći bez njihovih opaski.

Kristina Kovač se nije složila sa ukusom publike te ni malo nije štedela reči : “Žao mi je sto publici kvarim ugođaj, ali zanima me šta je njima stavljeno u piće, jer želim i ja malo!”, dok je Željko bio brutalno iskren prema takmičaru: “Čestitam ti, ni jedan ton nisi pogodio! Ali ni jedan!”. Kiki je ovog puta konstatovao da u životu nije čuo da je takmičarka "čas fenomenalna, čaš apsolutno bezveze". Sa nestrpljenjem očekujemo i konačni start "X

Pogledajte još