NOVA APLIKACIJA- Šalje prijateljima poziv na seks

Pod novim imenom beta verzija Downa će uskoro biti dostupna i Apple korisnicima, što je na Blooombergovoj konferenciji Sturtup 2013. objavio i suosnivač aplikacije, Kolin Hodž.
Aplikacija trenutno ima više od milion korisnika.

"Odabrali smo ime Down koji će predstavljati jednostavan, prirodan način na koji naša generacija ide na sastanke, a da pri tome ne ugrožavamo one koji možda ne žele da na njihovoj aplikaciji piše 'bang'", kazao je Hodž.

Osim što je promenila ime, ova, javnosti kontroverzna, aplikacija funkcioniše isto kao i pre. Ima novi interfejs za koji osnivači kažu da je "vraški seksi", a izgleda i podseća na aplikaciju Tinder s obzirom da uključuje slične komponente razgovora.

Down funkcioniše tako da jednostavno povlači slike sa korisnikovog Facebook profila i ljudima omogućava da kažu da li žele seksualni odnos s određenom osobom ili ne. Osim što u aplikaciji vide svoje Facebook prijatelje, Down sada prikazuje i prijatelje od prijatelja. Za one koji bi radije da preskoče seks pri prvom sastanku dostupna je i opcija pozivanja na sastanak.

Izvor: ALO!

Pogledajte još