SKANDALI U HOLIVUDU: Ko je koga sve izneverio

Iako možda za javnost vode bajkovit i luksuzan život, i oni često pate i plaču. Ljubavne veze se ne završavaju kao u bajci, a neverstva i skandali su veoma učestali. Podsetimo se veza koje su se neslavno okončale.

Robert Patison i Kristen Stjuart

Burna i strastvena veza se završila kada je Kristen prevarila Roberta sa oženjenim Rupertom Sandersom. Uhvaćena je na delu, a Patison nije mogao da joj oprosti.

Ešton Kučer i Demi Mur

Brak o kome se mnogo pričalo zbog razlike u godinama okončan je kada je Ešton prevario Demi sa dvadesettrogodišnjom devojkom. Iako su bili u idiličnoj vezi šest godina, Demi nije mogla da oprosti.

Arnold Švarceneger i Marija Šriver

Ne samo da je Arnold priznao da je varao suprugu, nego je otkrio i da ima dete sa drugom. Posle 25 godina braka, poznati par je nastavio svako svojim putem.

Eva Longorija i Toni Parker

Glumica je bila očajna kada je saznala da joj je suprug bio neveran. Razveli su se u novembru 2010. godine, jer ona nije mogla da pređe preko toga.

Džes Džejms i Sandra Bulok

Sandra je otkrila javnosti da ju je Džes varao sa tatu modelom. Devojka zbog koje je razorena veza tvrdila je da nije znala da je on oženjen.

(old_image)
Slika: Ethan Miller/WireImage

Džoš Duhamel i Fergi

Posle devet meseci braka, njihova ljubav je testirana. Striptizeta je tvrdila da je imala aferu sa Džošom, ali je on sve porekao. Uspeo je da ubedi Fergi da je sve laž i par je i dalje zajedno.

Hale Beri i Erik Benet

Glumica Hale Beri je ostavila supruga Erika 2003. godine pošto je otkrila da joj je bio neveran. Spekulisalo se da je Erik zavisnik od seksa.

Bred Pit i Dženifer Aniston

Ovo je, bez sumnje, jedan od najpoznatijih holivudskih raskida. Bred je bio neveran svojoj supruzi jer se zaljubio u Anđelinu Džoli. Oni sada imaju šestoro dece i planiraju venčanje.

Elizabet Harli i Hju Grant

Seks simbol Elizabet Harli otkrila je da ju je Hju izneverio i to sa prostitutkom... U kolima... Posle skandala, par je ostao zajedno čak pet godina, ali su 2000. godine raskinuli.

Ejtan Hok i Uma Turman

Uma je stavila tačku na vezu i podnela papire za razvod kada je 2003. godine otkrila da ju je suprug prevario sa dadiljom. Kliše!

J.P.

Pogledajte još