Oralni seks od A do Aaah...

Kažu da je majčica priroda smislila oralni seks kao neki vid testa zaljubljenosti. Dakle, ako 100% goriš za partnerom, oralni seks najdraža vam je aktivnost na repertoaru. I niko ne mora da vam obeća da će vas nakon toga odvesti u najskuplji restoran. Ali ako vam baš i nije nešto, onda vam se oralni seks zaista može učiniti privlačan kao bilo koja vežba na pilatesu koju ponovite više od trideset puta i pitanje je vremena kada ćete poput Samante Džons u “Seksu i gradu” primetiti da se ne zove uzalud taj blow job – job. A kako stvari prema statistikama stoje, čini se da se naši momci ponašaju poput najambicioznijih “poslodavaca” jer bi stalno stiskali onu polugicu na kojoj piše “Više oralnog seksa! Udvostručiti rad! Još pa još!”.

Naime, prema statistikama, oralni seks jedna je od njihovih najdražih seksualnih aktivnosti, a iako ga danas praktikuje 70% parova, osam od deset muškaraca tvrdi da bi ga rado imali puno češće na programu.

Napalite ga najavom!

Ako je istina da se pola seksa odvija u glavi, napomenite svom dečku da ćete ga sledeći put nagraditi specijalnim tret­manom. A potom čekajte da njegova mašta odradi pola predigre.

Skini me nežno...

Kada se nađete oči u oči, ne brzajte. Jer ako smo išta naučili iz svih tih striptiz filmova, onda je to da je odeća itekako seksi i da treba ići pooolako. Uhvatite ga nežno između nogu (ili malo čvršće ako nosi farmerke). Ako njegove pantalone imaju rajfešlus, otvorite mu ga zubima, a potom krenite na milovanje i napade preko bokserica da biste ga postupno oslobodili tkanine i uzeli u ruku.

Ko me to gleda?

Ok, momci su vizualni tipovi i obožavaju da gledaju to što im radite. Ali ako se namestite ispred ogledala, biće van sebe jer će imati osećaj da se upravo nalazi usred filma za odrasle, i to kao glavna zvezda. Nastavite da ga gledate u oči i posmatrate kako reaguje na svaki vaš seksi potez jer užitak je zarazan.

Vreme za napad!

Kažu da se dobar oralni seks može podeliti u dva dela – napaljivanje i akcija. Dakle, pre samog napada dobro iskoristite svoje usnice, usta, ruke i kosu kako biste ga doveli do onog posebnog stanja. Ako imate dugu kosu, slobodno napravite malu omču te je obmotajte oko veseljka i nežno je povlačite gore‑dole. Potom ga nežno obujmite usnicama i počnite sisati, varirajući rad usnicama i jezikom. Vaš je cilj doći do najosjetljivijeg dela penisa, a to je frenulum (elastičan deo kože koji povezuje glavić i kožicu penisa).

Ne zaboravite testise

A za to vreme, dok se vi igrate njegovim najboljim prijateljem, jednom mu rukom malo jače stisnite testise.

Žongliranje i sisanje

Ako se pokaže da je vaš dragi fan žongliranja, u igru možete uključiti i usta. Klizite lagano jezikom po brazdi između testisa, ljubite ih, a u nekom trenutku ih možete staviti u usta i nežno sisati.

Stopostotni užitak

A sada je vreme da se izbezumi od užitka tako što ćete mu nežno kažiprstom i srednim prstom dotaći perineum (područje između anusa i testisa). Kako ćete znati da niste preterali? Zamislite da nekome pružate facijalnu masažu pa nastojte da vam dodir bude ugodan, a pokreti kružni, hipnotišući.

Nenadana pauza

Iako se još dvoumimo da li je to sjajna ili samo riskantna ideja, pokušajte na nekoliko minuta obustaviti rad. Jer, bez obzira na to što ste već došli do stupnja da vam je penis u ustima, to nipošto ne znači da na tome treba i ostati. Uostalom, poznato je da frajere ionako najviše uzbuđuje nepredvidljiv program.

Nastavak programa

Vi birate hoćete li ga ponovno staviti u usta ili nežno palacati jezikom oko glavića, ali u trenu kada primetite da se približava orgazmu – zaustavite se. I dalje ga obrađujte rukom ili mu nežno duvajte u vrh penisa, tek toliko da malo hladnim vazduhom odložite orgazam.

Velika eksplozija

I konačno smo na cilju i pred vama je samo jedna odluka – progutati ili ne. Šta god odlučili, to je ok. Samo mu nemojte govoriti da vam se ne sviđa njegov ukus. A dok on svršava i lagano dolazi k sebi, još ga neko vreme nežno držite u rukama (ili ustima).


Cosmpolitan.hr

Pogledajte još