IZNENAĐENJE U TLZP: Savo Milošević kao Zdravko Čolić!

0

U četvrtoj epizodi popularnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, na mestu gostujućeg člana žirija neće biti pevač, već bivši fudbaler i proslavljeni reprezentativac, Savo Milošević.

Na ovu odluku produkcija je došla znajući da Savo pored igranja fudbala ima i drugu veliku strast, a to je – pevanje. Stoga nas ne iznenađuje što će se on naći na ovom počasnom mestu.

Savo je tako ispratio trend emisije u kojoj se skoro svi maskiraju, te je i on odlučio da promeni identitet i pridružio se takmičarima u šminkernici.

A kako je u prvoj emisiji ovog šou programa Snežana Babić Sneki već bila maskirana u Zdravka Čolića, izgleda da u ovoj emisiji postaje i trend da se neko preprušava u Čolu.

“Prvobitna ideja je bila da budem stalni član žirija, ali to nije bilo moguće zbog mojih poslovnih obaveza. Ipak, rado sam se odazvao pozivu Marije Kilibarde da se pojavim bar u jednoj emisiji, jer ona zna da ja volim da pevam i da to solidno radim. Znao sam da će ovaj šou biti nešto posebno i potpuno novo na našim prostorima i moram priznati da sam oduševeljen kako sve to izgleda”, rekao je Savo.

Izvor: Prva.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.